Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 6/7-8-14



6/8 Η μέρα θα ξεκινήσει με αίθριο καιρό και μόνο λίγες κατά τόπους συννεφιές κυρίως στα βόρεια τμήματα του νησιού.Κατά την διάρκεια της ημέρας οι συννεφιές θα έχουν την τάση να αυξάνονται στα δυτικά, βορειοδυτικά και βόρεια τμήματα ,με αποτέλεσμα ο καιρός να καταστεί νεφελώδης της μεσημβρινές ώρες .Απο της πρώτες απογευματινές ώρες ασθενεί κατά βάση φαινόμενα θα σημειώνονται στις προαναφερθείσες περιοχές .Τοπικά τα φαινόμενα ίσως και να έχουν λίγο πιο έντονο χαρακτήρα .Η πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα είναι μικρή.Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς κατά βάση και από βόρειες διευθύνσεις σε όλα τα τμήματα του νησιού.(έως 3 bf).Από το μεσημέρι πρόσκαιρα θα στραφούν σε νότιους 2 με 3 bf,λίγο πιο ενισχυμένοι στα νότια ,με εκ νέου στροφή τους σε βόρειους το απόγευμα και για το υπόλοιπο της ημέρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 με 26c βαθμούς η ελάχιστη ,έως 34 με 35c βαθμούς η μέγιστη .Τόπικα και στο εσωτερικό του νησιού ίσως αγγίξει και τους 36c βαθμούς .

7/8 Με αίθριο καιρό θα ξεκινήσει η μέρα ,και μόνο στα βόρεια τμήματα θα υπάρχουν κάποιες διάσπαρτες συννεφιές.Από τις μεσημβρινές ώρες οι συννεφιές αυτές θα έχουν την τάση να αυξηθούν,και πιθανόν να δώσουν τοπικά και μικρής διάρκειας φαινόμενα.Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα παραμείνει αίθριος μέχρι το τέλος της ημέρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας 2 με 3bf και με μικρή εξασθένιση απο το απόγευμα και μετά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 με 26c βαθμούς η ελάχιστη ,έως τους 33 με 34c η μέγιστη ............με εκτίμηση peris


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας